小编有阵时如果早起身都会o系铜锣湾附近食早餐至搭巴士or地铁返工,之前一篇食评评论过文x d不知所谓服务同埋食物,今日早左起身(老人家训唔得耐)就去太兴my hero食早餐,点都唔会再去o个间野食!今日都系如常食小编最爱既炒蛋多士,我由29元食到佢现在36元,只系4、5年既时间好啦,讲返正题,佢地价钱系比文x贵、唔怪得之文xd睡著越黎越差啦原来唔忧做but就算太兴贵d、我都会返太兴食、d姐姐好好、我见佢地成班人都冇乜人走过,都系原装班底,咁现在附近多左选择、d姐姐做得比以前有心机既、不过even以前劲忙、d姐姐都唔会好似文x o个个特长面伙计咁鬼态度差都要再讲一讲其实炒蛋太兴一样咁好味、佢仲冇咁油添!小编会继续支持架!

2018-09-06
$36 (早餐)