2006-02-09 1 浏览
经过见到个Main course有软谷蟹天使面,就比佢吸引左入去.前菜: 一定要食煎珍宝蚝:好正, d汁好好香, 好都好fresh, 鸭胸都ok,薯蓉田螺麻麻地, d田螺唔系咁好食, 三文鱼批麻麻地, 只系将d三文鱼放系块饼上面.芝士饱:需然好细, 不过热辣辣,外脆内软!汤: 龙虾汤同南瓜汤: 两者都好浓味Main course: 软谷蟹比想像中大只, 上台时热辣辣, 肉眼扒唔系太好食, 好"un", 烟鸭胸都ok.Dessert: tirumisu: 好食, 好劲既酒味, 焦糖炖蛋普通由于食食下,有人入座但唔够位,waiter要求我地搬位, 所以送左个"火焰雪山" 蛋糕比我地:外层既蛋白冇味, 不过里面既石板街就好正,食落好劲酒味,餐茶: 热柠茶同冻柠茶就冇咩特别PS: Waiter有礼貌+ 上菜时间配合得好, 每食完一样, 收起先再上, 唔会好似食到迫你走咁

芝士饱:需然好细, 不过热辣辣,外脆内软!

汤: 龙虾汤同南瓜汤: 两者都好浓味

餐茶: 热柠茶同冻柠茶就冇咩特别