2022-12-07
同朋友聚会就拣咗个可以狂食嘅地方, 今次去咗九龙湾嘅Mr. Steak, 去到我哋围观一下个沙律吧值唔值得加钱, 发现都算多嘢食, 而且都有甜品, 所以我哋就每人叫咗个主食😂因为谂住狂食出面嘅嘢关系, 我就求求其其叫咗个软壳蟹黑松露意大利饭,不过呢个饭太漏喇,如果大家想叫都系唔建议 , 因为食咗呢个饭,基本上食唔到出面啲嘢,如果食饱咗出面啲嘢,又冇咩胃口再食呢个饭😂😂不过呢个饭都算几好食嘅,正正常常嘅意大利饭,啲汁都几香口, 唯独是系只软壳蟹比较失望, 如图所示成旧都系炸皮😂基本上我都冇点食外面沙律吧我都觉得麻麻地, 每样拎咗一啲就算啦,唔算太出色!佢嘅甜品就不过不失啦,都系拎货嘅😂食过几间Mr Steak,呢间嘅沙律吧算系冇咁好食,个人觉得青衣𠮶间好食啲😂同埋晚餐冇咁抵~ 闲闲地都要二百几蚊一位~ 如果试,宁愿去食lunch😂#牛扒先生 #mrsteak #九龙湾美食 #九龙湾 #香港特色 #香港美食指南 #hk #hkfood #hkfoodie #foodie #foodblogger #followforfollowback #foodiehk #食好d食平d #食评 #食好西
佢嘅甜品就不过不失啦,都系拎货嘅😂
#牛扒先生 #mrsteak #九龙湾美食 #九龙湾 #香港特色 #香港美食指南 #hk #hkfood #hkfoodie #foodie #foodblogger #followforfollowback #foodiehk #食好d食平d #食评 #食好西 #食好d
#黄怪兽
#黄怪兽觅食