2020-10-21 105 浏览
之前同事叫过呢间炸猪扒 食过一啖觉得味道可以今日就试吓佢啦!用熊猫app买满$80就有折炸猪扒冷面 其实都想叫返朋友𠮶只炸猪扒但系我唔知叫咩名 所以叫错咗第二款 第二款都OK嘅 里面啲肉都好软嫩 但系近冷面𠮶一面呢啲表皮就冇咁脆 但系其他位都好脆嘅👍🏼冷面都正常发挥OK嘅炸花枝丸叫咗个炸花枝丸 所以冇期望就唔会有失望 期望比较大 但系都系普通⋯见到系有花枝粒粒嘅⋯但食落去同里面啲面粉都系同一个质感 因为觉得呢啲应该都系一批来货咁样嘅(曾经买过一包包𠮶啲味都系类似)所以里面味道唔算好浓 建议出面撒少少椒盐或者跟返一啲酱料(咁岩公司有泰式辣酱 点一点味道即刻好食好多🤣) 盐酥鸡 里面都唔柴嘅 似系鸡髀肉 滑滑地 但系觉得里面可再浓味啲啲啲啲🤣 (因为要遮下啲雪藏味哈哈)欣赏佢返到公司都系热辣辣嘅但系𠮶杯黑糖仙草冻就麻麻哋 其实都预咗都得哈哈
之前同事叫过呢间炸猪扒 食过一啖觉得味道可以
今日就试吓佢啦!用熊猫app买满$80就有折