2018-04-13
喺元朗西铁站一出去1分钟都唔洗就到嘅BBQ场,地点嚟讲真系好方便!由G出口一出过埋天桥,就会见到佢地嘅门牌,所以好易认。入去前先要比$130蚊入场费(星期一至五收费),价钱嚟讲都唔算费。比咗钱之后,会拎到一张入场卷,除咗烧野食嘅食物之外,包一支水同一罐汽水,同埋无时间限制,呢点值得一赞。入到去有人帮我哋开炉,好轻松咁就可以烧得野食!环境方面,都算卫生同干净,仲有好多大电视比客人一边睇电视一边倾下计咁!唔错!食物方面,选择好多!一般嘅丸类﹑肠仔﹑牛猪鸡扒﹑鸡翼﹑牛仔骨等都会有,应有尽有!食物质素都唔错,啲腌制食物唔会太咸,特别推荐喺鸡翼同牛仔骨,麻辣鸡翼唔会太辣得嚟又腌得好入味,牛仔骨嘅黑椒味都好香好入味!丸类方面,基本嘅鱼蛋﹑墨鱼丸﹑贡丸﹑牛丸同龙虾丸都会有,唔会话好特别,但都过得去!出到去比个大碟你同佢地讲要咩,佢地会帮你夹,可能因为惊会食剩嘅关系,所以佢地本身夹得唔多,可能食完之后要分几转出去再拎~不过另外有啲食物都可以自己拎嘅,例如面包﹑茄子。所以都算系方便嘅!整体黎讲都算唔错!最满意都系地理位置!真系好方便!
入到去有人帮我哋开炉,好轻松咁就可以烧得野食!
不过另外有啲食物都可以自己拎嘅,例如面包﹑茄子。
所以都算系方便嘅!
整体黎讲都算唔错!最满意都系地理位置!真系好方便!