2020-07-03 381 浏览
KFC都写?无错 我都好惊讶 但又觉得值得分享下😂 今次想介绍既唔系食物 系个环境配套 今次适逢HKBN apps有得送免费葡挞 附近又可行下就试试呢间分店啦 疫情之下 门口探热是常识吧 负责探热既姨姨很亲切 先是加了分 点餐可用自助机或柜位 这些都大路 咦 原来仲有洗手位 有齐皀液 又有独立纸杯自助取水 隔离仲有手套同独立包装饮筒 又唔错㖞 座位亦比想像多 不断往右转个靓弯 柳暗花明又一村 座位亦加上了稳阵的透明隔板 整体感觉不错主食就无咩好讲啦 汤圆妹食我个包包皮 偷食下薯格 薯蓉都够了 或者叫个鸡皇饭都得 不过我地果日无👻食完再去对面执笠仓行下 又有夹公仔舖 入面既巴士同新干线列车都好吸引呀😍

2020-06-30
用餐优惠