餐厅: 雲桂香米線專門店
资讯:

2020-11-26 330 浏览
依间装修前食过一次装修后系个风格唔同左,但服务座位间格其实唔算大分别都系拣面底加配料但我讲完一次,个男店员覆单系无一样岩证明我讲个阵,佢系无听我讲野之后我逐样同佢覆一次,比左张单我再check 下有无漏,见到少左支豆浆再问另一个阿姐阿姐先话卖哂。。。但男店员完全无同我讲番卖哂,叫我转其他。。依个服务态度真系讲番碗面,我点左酸辣中小辣系偏辣dd, 酸度唔太够,私心钟意南记既酸多d龙虾卷其实就系南记春卷。。但幼身d, 同埋整系比一条切开三旧。。份量真系偏少生菜量都可以接受米线够弹牙唔会易断,唔错两𩠌面都成$47, 我会拣番南记,配料份量起码double 先。。。
依间装修前食过一次

装修后系个风格唔同左,但服务座位间格其实唔算大分别

都系拣面底加配料

但我讲完一次,个男店员覆单系无一样岩

证明我讲个阵,佢系无听我讲野

依个服务态度真系

龙虾卷生菜米线

讲番碗面,我点左酸辣中小辣

系偏辣dd, 酸度唔太够,私心钟意南记既酸多d

生菜量都可以接受

米线够弹牙唔会易断,唔错

2020-11-24
龙虾卷生菜米线