系我印象中数一数二多配菜同热食嘅台湾半自助火锅店🍲啲位好阔落 weekday都唔少人放工嚟食 我地大部份嘢食一转 再encore某几款肉已经好饱😹👨🏻‍🍳 🤳🏻 鸳鸯锅 - 酸菜白肉锅&浓香沙茶锅 酸菜白肉有啲蕃茄酸甜咁沙茶锅上枱记得自己捞下搅匀啲 后期会有少少咸所以记得加汤👨🏻‍🍳🤳🏻M9澳洲和牛餐 送神仙牛肉&海鲜拼盘🥩M9澳洲和牛油花睇落好平均 🥩神仙牛肉上台好靓 一块块咁挂喺到\(//∇//)\ 同样有满满油花 呢两款食落都嫩滑 唔系日本牛𠮶种入口即溶 系有啲牛香同肉感🫶🏻🥩牛板腱好好食牛香味浓 我会话呢3种必试另外仲叫咗牛肩颊羊肉同猪其实都唔错🐄🐖🐑个海鲜拼盘有齐虾蚬贝蚝鲍🫨钟意海鲜嘅朋友有福了 👍🏻♨️点餐配料同热食推荐:✨百叶豆腐 劲香软好味 ✨鸭血 其实都必嗌 ✨几suprise 佢个台式热食corner 有齐你谂到嘅基本台式小食 台湾肠卤味卤肉饭芋泥薯波连小笼包都有🤯🍨甜品方面有movenpick 🍫🍓仲有我最爱嘅芋圆!! 仲有啲爆珠椰果红豆花生脆粒可以配嚟食 😋 我超满足\(//∇//)\整体觉得所有野都新鲜好食 真的好多款拣可以再upgrade下个汤底调味就更加
系我印象中数一数二多配菜同热食嘅台湾半自助火锅店🍲

♨️点餐配料同热食推荐:
✨百叶豆腐 劲香软好味
✨鸭血 其实都必嗌

整体觉得所有野都新鲜好食 真的好多款拣
可以再upgrade下个汤底调味就更加好!!