2015-09-11 687 浏览
修表经过MOLO街突然想食马拉妈妈,点知去到发觉..执左?!就系无限迷惘的时候发觉对面都有间马拉菜,于是试下~  经营模式有D似自家经营甘,老板娘好中意同食客倾计~环境OK冷气超劲!5点半入座所以没等位.  猪颈肉叻沙:配既系檬粉?可以转米粉或者油面,我就转左油面,但系上到来食落发觉个汤底应该配白饭先系最夹~个汤底同平时食得唔一样,里度既汤底椰奶味重好多,唔辣,感觉接近稀释的咖喱汁...猪颈肉烧得时间唔多够,然后我本身唔多食肥野,所以觉得食起身有D肥,只食左两块,其他俾晒老公食~😝  10号捞面:老公话里面只有一只虾再开边.配既系油面,老公食落话其实要转米粉先可以索晒D汁,后悔没转米粉~😓仲配左一碗汤?捞汁?沾汁?汤既话太咸超咸,捞汁既话,捞面里面已经有汁,唔通系沾汁?意义不明...   串烧印象最深.yummy😌由于太重口味了,所以反而觉得没甘入味的鸡肉串最岩我口味,如果唔系太咸牛肉同猪肉都几好味架,口感好松软,重点系个沾的酱汁,口感多层次好好味,特别系用配的青瓜沾来食,更显得它的清甜.强烈建议店家加一道小食:就系青瓜条沾里个酱汁~超正~   总体来讲太咸,或者海南鸡饭会好D?  下

就系无限迷惘的时候发觉对面都有间马拉菜,于是试下~
   总体来讲太咸,或者海南鸡饭会好D?
  下次再黎会想试下个肉骨茶同咖喱饭~
串烧(鸡,牛,猪)
猪颈肉叻沙
10号捞面
串烧(鸡,牛,猪)
10号捞面
  • 串烧