2017-11-07 983 浏览
今日又约朋友食午饭💁,朋友提议去食The Night Market,而我刚好想食中菜,所以即刻同意左。去到6楼有空位,所以唔使等。👍👍我拣左三杯鸡🐥🐥🐥,饮品方面,餐牌上面无写,跟餐饮品可以拣红茶☕️或绿茶🍵。如果要加其他饮品嘅话,要加$15。首先讲下环境先,今次去左6楼,升降机门一打开,就会见到成排陶器装饰。座位够寛敞,但因为同对面座位相隔较远,而环境比较嘈,所以会聴唔到对方讲野🙉🙉。7楼好似会倾得方便啲。食物方面,配菜有3款,分别系青瓜🥒、木耳同豆腐。青瓜比较咸,不过都几好食。木耳系好好食!好爽口!味道亦都啱啱好,唔会太重口味。豆腐就比较普通。配菜好似经常会转,同我上次黎食果阵已经完全唔同晒。三杯鸡味道普通,鸡肉🐓较老,但胜在分量大👍👍,目测鸡仲多过饭。热红茶味道普通。🆗今餐盛惠$148。价钱偏贵。
去到6楼有空位,所以唔使等。👍👍

配菜好似经常会转,同我上次黎食果阵已经完全唔同晒。

三杯鸡

热红茶味道普通。🆗
热红茶

今餐盛惠$148。价钱偏贵。