2023-06-04
意大利火腿披萨见到隔离枱两个外国人食紧好吸引,即叫waiter 帮我地落一个12吋既要薄底。一上枱热辣辣,茄酱做base,每件pizza最少有两块parma ham,火腿质素唔错,拎起一块拉起长长既mozzarella cheese ,配埋劲多火箭菜,pizza好crispy,卷埋黎食超级满足蘑菇意大利饭意大利米米芯咬落粒粒分明,硬度适中,烹煮时间掌握得好好,难得😋食落有浓郁既黑松露同杂菇味,食落好creamy同埋Parmesan cheese混合黎食好正可惜要揸车,系一间咁cill既酒吧唔叫杯啤酒饮,真系有啲美中不足😞见到现场有大电视睇波,仲有live band,下次要同老友搭车黎边食pizza饮啤酒边睇波先👏🏻
蘑菇意大利饭