2022-10-15
星期五收工约朋友去食个饭,饮返杯放松下,见个名几得意,一于试下佢🤩双重芝士薯条🍟 $88份量真心多😂 即叫即炸热辣辣,炸到好香脆,面头淋上咗芝士酱,啱晒边饮酒边食🍻黑松露意大利饭 $188黑松露味几浓,口感creamy,意大利饭软硬适中,入面有多菇类,粒粒都好大粒,增加咗口感,份量都几多,2个人share食都够饱😊烤猪肋骨配辣烧烤酱 $268有3条大大条嘅猪肋骨,烧到啱啱好,几Juicy,肉质松软,外层搽上微辣嘅烧烤酱,都算惹味😋侧边有原条烧菠萝,酸酸甜甜中和返油腻感跟餐前菜仲有意大利巴马火腿、烟三文鱼,同几香浓嘅黑松露忌廉蘑菇汤杨枝甘露 $118一上枱真系以为自己去咗糖水舖🤪 面头有金箔,都几多芒果肉同柚子肉,甜甜地,酒味比较突出,用匙羹饮酒,感觉几特别🤣Blue Sheet $108好清新,荔枝味都重,偏甜,几啱女仔饮😚呢度仲有桌球玩添,有得玩有得食有得饮,系时候约朋友Happy Hour啦🤣5粒为满分味道 ⭐️⭐️⭐️性价比 ⭐️⭐️⭐️餐厅地点 ⭐️⭐️⭐️⭐️餐厅舒适度 ⭐️⭐️⭐️翻吃指数⭐️⭐️⭐️
双重芝士薯条🍟 $88
黑松露意大利饭 $188
烤猪肋骨配辣烧烤酱 $268
侧边有原条烧菠萝,酸酸甜甜中和返油腻感
杨枝甘露 $118
Blue Sheet $108
好清新,荔枝味都重,偏甜,几啱女仔饮😚
5粒为满分
味道 ⭐️⭐️⭐️