酒吧原来都有好野食!荃湾嘅朋友话附近有间酒吧食物唔错,就去试试啰一黎野饮已经超惊喜!我呢杯叫rose garden,好似系菠萝桃汁之类嘅mocktail,唔太甜好fresh,我啲朋友饮左一啖都想跟我叫,但已经sold out喇,睇黎真系好多人叫佢跟住就黎左个日式豚肉焗茄子,原条茄子焗完好淋,加上再吸埋啲酱汁,好好味呀呢个薯片本来我地谂住食,但唔记得落单,哈哈...但隔离枱果碟真系太香喇,真系闻到都流口水,于是叫返啦⋯⋯原来真系无叫错!份量超多,薯条系即炸架,新鲜热辣,我地今次拣左紫菜味加松露蛋黄酱,好开胃最后当然有主菜 — 德国猪手。猪手肉同皮都好正,皮好脆,肉唔太咸,只猪手都几大只架,我地几个食完都己经好饱喇!原来酒吧唔只得酒、花生同薯片,今餐我地真系大满足!
酒吧原来都有好野食!
荃湾嘅朋友话附近有间酒吧食物唔错,就去试试啰

原来酒吧唔只得酒、花生同薯片,今餐我地真系大满足!
2019-08-03