2015-05-24
黎Bilibala紧系同朋友黎Bilibala喇XD依度唔单只系酒吧咁简单,食既菜式系估你唔到既日本野,可以不停食不停讲,店如其名!店铺环境其实唔大,远睇同酒吧冇分别,不过要食过先知系日本烧物灯光阴暗,坐得耐唔知点解愈黎愈热,但有得睇下街景都算唔错酒吧当然有酒饮喇,但我唔太好酒,就点左杯巨峰梳打,巨峰几浓,不过饮到底底会得番啲气胡麻黑豚沙律,个人好中意胡麻汁,沙律蔬菜都好新鲜,而且黑豚既味道好出,沙律配上酸酸既开胃胡麻汁,加晒分呀~不过个人觉得会有啲贵玉子烧,玉子够晒甜,蛋卷好柔软,咬落去会有甜甜既玉子汁,值得一试!烟肉荔枝,菜色好新奇,食落去味道几特别,微窿既烟肉咬落去会有暖暖既荔枝汁系口中,暖既荔枝都系第一次食XD免治鸡肉棒,食落去个味有啲似猪肉,而且会食到软骨,酱汁反而有啲熟悉,似吉野家既鸡汁,搞匀蛋黄令口感更加滑北海道带子,带子好鲜嫩,系出面果层食到微微既焦味,而内里则微温,唔错唔错冷稻庭乌冬,外表睇落普通,但绝对有惊喜!平时食开热既乌冬,但依间系冻食,而且汤汁同乌冬搭够得好完美,食完唔同饱饱济济,值得推荐!总体黎讲,野食绝对唔会失望,而且可以食出惊喜,唯价钱都会偏贵,环境则可
依度唔单只系酒吧咁简单,食既菜式系估你唔到既日本野,
可以不停食不停讲,店如其名! 店铺环境其实唔大,远睇同酒吧冇分别,不过要食过先知系日本烧物
灯光阴暗,坐得耐唔知点解愈黎愈热,但有得睇下街景都算唔错 酒吧当然有酒饮喇,但我唔太好酒,就点左杯巨峰梳打,巨峰几浓,不过饮到底底会得番啲气
总体黎讲,野食绝对唔会失望,而且可以食出惊喜,唯价钱都会偏贵,环境则可以有更大改善~