2023-06-15
📍 Vici Stage (荃湾)荃湾沙咀道325-331号德仁楼地下B号舖身为荃湾能既我完全唔知有呢竟然有间咁特别西班牙菜式,好有新鲜感。佢仲要系一间酒吧,好特别。👉Happy Ending💰$48😋😋😋😋.3/5 菠萝汁、青柠汁、热情果汁及梳打水沟成,入口好清新味道👅较甜👉Flowerbed💰68😋😋😋😋.5/5紫苏既甜和外手柑的优香之中,令人有一种好舒服既感觉,甜甜地,而且酒精浓度唔劲,都唔错👍🏻👉泡沫黑松露野菌汤💰68😋😋😋😋.8/5菌味超浓,汤加左泡沫落去,变得好香滑。个汤真系好似整cappuccino 咁整出黎,所以先有一个又滑又绵嘅口感,我真系好喜欢宜个汤!👉胡麻鸟巢温泉蛋沙津💰68😋😋😋😋.3/5叫个沙律做前菜,新鲜既配上嫩滑既温泉蛋,胡麻酱加埋脆卜卜既烟肉🥓碎👉 酥炸单骨鸡翼💰 $88😋😋😋😋.5/5单骨鸡翼炸得皮脆肉嫩,最正系佢有啲辣辣地,越食越滋味😋😋😋必叫👉 焗西班牙脆皮黄油鸡💰$188😋😋😋😋.7/5外层为薄薄一层鸡皮,内里则系厚嫩既鸡肉,食落去外脆内嫩,我话味道层次豊富,另外佢既伴羽衣甘蓝都非常好食! 😍回头: yes yes yes,好食好食💖‼️劲推荐‼️
荃湾沙咀道325-331号德仁楼地下B号舖
👉Happy Ending
💰$48
😋😋😋😋.3/5
菠萝汁、青柠汁、热情果汁及梳打水沟
成,入口好清新味道👅较甜
👉Flowerbed
😋😋😋😋.5/5
👉泡沫黑松露野菌汤
😋😋😋😋.8/5
感,我真系好喜欢宜个汤!
👉胡麻鸟巢温泉蛋沙津
😋😋😋😋.3/5
👉 酥炸单骨鸡翼
💰 $88
😋😋😋😋.5/5
👉 焗西班牙脆皮黄油鸡
💰$188
😋😋😋😋.7/5
回头: yes yes yes,好食好食💖‼️劲推荐‼️ 个环境暗暗地加埋美酒佳肴,仲有好正既音乐💕💕
#kermit食在荃湾