无奢想过酒店中菜厅,即使食匀头盘、主菜、甜品;环境有够宽敞,设有落地大玻璃美景海景一览无遗,人均都只系二百令蚊!!于是约左我「蓝」朋友摸摸茶杯底,一倾就两个几钟了⋯另外!!必须!!大赞!!服务真系好细心殷勤!职员见到我怀孕好醒目咁拎左咕𠱸俾我挨住坐得舒服啲,而且我出出入入都会帮我拉凳,有时我都未讲要咩已经知道我想点,真心非常欣赏!!·午市套餐头盘及主菜$128或$188甜品+$38 饮品+$20星期一至五由上午11:30至下午3:00供应⚑ 头盘⍥ 白切鸡卷 刀功了得既薄切鸡卷,肉质嫩滑,唔会肥腻,作为前菜几开胃。⍥ 虾春卷春卷新鲜炸起紧系衬热食,香脆可口唔油腻,内馅有虾米及香菇,口感丰富,好食!⚑ 主食⍥ 焗猪扒饭猪扒厚切,份量又多,面头大量拉丝芝士及新鲜蕃茄,焗猪扒饭另一重点必须要系炒饭底,边位微微焦香,味道偏酸。⍥ 金汤鸡粥热焫焫既鸡粥令我地非常期待,鸡丝嫩白粥绵,仲有咸香蚝豉及脆卜卜油条,唔油得黎仲好暖胃,我同蓝朋友都大赞!⚑ 甜品⍥ 焦糖豉油布甸布甸走厚实路线,蛋味浓郁,有豉油既balance焦糖唔会显得好甜,特别得黎好好食啵!⍥ 咸柠檬芒果松子米酥上层系咸柠檬干及芒果干

·午市套餐
头盘及主菜$128或$188
甜品+$38 饮品+$20
星期一至五由上午11:30至下午3:00供应

⚑ 头盘
⍥ 白切鸡卷
刀功了得既薄切鸡卷,肉质嫩滑,唔会肥腻,作为前菜几开胃。
⍥ 虾春卷

⚑ 主食
⍥ 焗猪扒饭
⍥ 金汤鸡粥

甜品
⍥ 焦糖豉油布甸
⍥ 咸柠檬芒果松子米酥
上层系咸柠檬干及芒果干,下层系松子做成既酥饼,烟韧中带点香脆,口感同雪花酥有啲相似,甜度低值得一赞!

⚑ 饮品
⍥ 西湖龙井
茶味香浓唔会涩口,用黎清清喉咙减少油腻感系唔错。