2017-08-22 329 浏览
实习完之后终于有时间约朋友,于是佢就带我黎呢间餐厅~我地比人安排坐系圆形卡位,因为只有两个人坐,唔会逼,坐得好舒服而且佢嘅设计系卡位之间唔会见到隔离卡位嘅人,所以感觉好有私隐,可以畅所欲言haha薯片可以refill,摆个小型蜡烛好有气氛!我地先叫左一个小食拼盘,卖相虽然唔吸引,但味道补够!一共有四种小食:脆皮肠、炸鸡翼、鸡肉串、炸薯角炸鸡翼食落唔油腻,而且应该用左一d特别嘅调味料,所以好惹味,鸡肉都唔会炸到好老,仲有肉汁添~薯角炸出黎仲热辣辣,绝对唔系摆左好耐!不过当晚最欣赏都系呢个burger平时食burger应该会好惊块肉同包都好干,但呢款burger无呢个问题入面夹住番茄、青瓜等配料,酱汁估计应该有用牛油果去整包嘅表面都唔会好油,食落唔会油腻,块安格斯牛都整得好有水准,唔会输比市面上其他专卖burger嘅店铺去到bar当然都会小酌两杯今次叫左Green Garden、mojito (两款唔同咖!虽然望落好似一样)呢度drink menu选择多,我同朋友都犹疑左好耐先决定到总体黎讲,的确适合同朋友黎relaxed下,除左气氛好,呢度嘅座位都设计得好舒服如果放工想揾个地方松一松,绝
实习完之后终于有时间约朋友,于是佢就带我黎呢间餐厅~
薯片可以refill,摆个小型蜡烛好有气氛!

我地先叫左一个小食拼盘,卖相虽然唔吸引,但味道补够!
一共有四种小食:脆皮肠、炸鸡翼、鸡肉串、炸薯角
薯角炸出黎仲热辣辣,绝对唔系摆左好耐!
不过当晚最欣赏都系呢个burger

入面夹住番茄、青瓜等配料,酱汁估计应该有用牛油果去整

去到bar当然都会小酌两杯
今次叫左Green Garden、mojito

(两款唔同咖!虽然望落好似一样

如果放工想揾个地方松一松,绝对系个好选择
2017-08-21