餐厅: 添好運點心專門店
资讯:

2023-06-20 567 浏览
其实我好钟意饮茶,平时食晏都会去添好运叫番几笼点心食下😂即点即蒸, 性价比好高添,所以大排长龙都好多人食🙆🏻‍♀️讲起添好运, 我一定会叫嘅就系酥皮焗叉烧包,🥰🥰外脆内暖,入面充满叉烧馅料, 趁热食真系好好食,口感一流❤️除咗叉烧包, 仲有晶莹鲜虾饺同鲜虾烧卖皇,都系必叫🙆🏻‍♀️佢哋仲会推出时令新款点心, 用最新鲜食材制作,今次我都试咗新款点心,原汁牛筋腩陈村粉、猪颈肉捞粗面,我最钟意猪颈肉捞粗面,面底爽口又滑,配埋厚切猪颈肉🐖 再加上特别调制混合葱油猪油加上头抽与香料而成嘅酱汁, 值得一试🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️原汁牛筋腩陈村粉,用咗传统做法,再加入以陈皮调味嘅柱候牛筋腩, 配上陈村粉, 陈村粉吸满牛筋腩嘅汤汁,好惹味🥰🥰💕食后感:今次去咗深水埗嘅添好运,第一次坐店食,环境几舒适,上菜都好快,服务都好好,性价比高🙆🏻‍♀️

💕食后感: