餐厅: 牛角Buffet (美麗華廣場1期)
资讯:

2023-02-18 856 浏览
同一班朋友食饭,谂左好耐食咩好,尖沙咀区到到都唔平,个个都话好肚饿,所以谂到黎美丽华既牛角buffet 食lunch 佢嘅套餐有好几款,我哋叫左level 3,一入到去,当然例牌咁出去拎牛角名物紫菜饭+2粒温泉玉子!呢个真心正🥰🥰🥰🥰🥰位置系角落头既,不过黎惯黎熟应该都易揾既呢个温泉玉子紫菜饭真系每次食都唔会厌佢哋真系perfect match (虽然朋友话我似食紫菜多过饭)都系例牌外面拎左啲餐前小吃❤️😝后尾因为挂住食既关系无影相😝其实lunch 都算抵食因为有gold pass既关系,有85折,系成班朋友黎食放题之选,level three,lunch 扣哂折扣,每人埋单大概$420内,我觉得都算ok ar 😝回头率:❤️❤️❤️❤️❤️

位置系角落头既,不过黎惯黎熟应该都易揾既

呢个温泉玉子紫菜饭真系每次食都唔会厌
都系例牌外面拎左啲餐前小吃❤️😝