2006-03-15 5 浏览
朋友话黎食就陪下佢,我知道里间餐厅都系唔掂!我order 咗个好basic 既咖喱鸡饭,谂住咁basic 应该唔会有咩问题啦! 黎到个样都可以,点知食落口就有少少酸味,于是就同个侍应讲,佢竟然答我佢自己试过啲咖喱系有少少酸,因为落左梅汁,而且系每日新鲜做,唔会变㖞! 点知一阵间就有个manager 过来问我d咖喱系唔系有问题,问我洗唔洗re-cook 过一碟,跟住都系讲番话d 咖喱加左梅汁去吊味(我籨未听过),但我拒绝左佢,因为怕re-cook 会加料,咁我为有食住白饭先啰! 又隔唔够两分钟,个manager 又要求我re-order 过另一款食物,又话"既然比左钱, 点解唔食好d呢?" 跟住就强行收左我碟饭,我好肯定碟饭系有问题啰! 一间连所店点会咁样!!!!!
朋友话黎食就陪下佢,我知道里间餐厅都系唔掂!

一间连所店点会咁样!!!!!