2024-08-12 386 浏览
香港愈黎愈多地方可以食到酸菜鱼,但真系唔系每一间都好食,马鞍山lee间‘’鱼众不同‘’就属于好食嘅😋😋 餐厅食物种类算多,唔单止有酸菜鱼,仲有多款餐前小食、汤饭、煲仔饭、火锅、……凉拌海蜇海蜇非常弹牙,够冻,份量亦相当大,性价比高精选肥牛锅配青花椒酸菜汤不得不说,这个火锅汤底非常出色,感觉是酸菜鱼汤底再加上辣椒,非常惹味,适合钟意食辣嘅朋友。火锅非常足料,有很多配菜,包括莴笋、土豆片、豆卜、牛丸、香肠,而肥牛亦相当重牛味,非常不错👍👍海鲜锅配老坛酸菜汤相对上面𠮶个汤底,呢个就系唔辣嘅版本,一般配料同上面大致上一样,而海鲜方面,有鲜鱼、贵妃蚌、蚝等,全新都好新鲜,其中我最钟意嘅系鱼,因为非常鲜甜💪💪鸭血利宾纳特饮+柠檬可乐利宾纳特饮有惊喜,味道很好,配搭火锅一流,解渴🤟总结嚟讲,呢间餐厅食物种类多元化,唔够时间嘅可以食酸菜鱼米线;够时间嘅话,亦都可以打边炉或者食煲仔饭。餐厅价钱亲民,味道又好,性价比一流,支持🥰🥰🥰

凉拌海蜇
海蜇非常弹牙,够冻,份量亦相当大,性价比高

精选肥牛锅配青花椒酸菜汤

海鲜锅配老坛酸菜汤

鸭血

利宾纳特饮+柠檬可乐
利宾纳特饮有惊喜,味道很好,配搭火锅一流,解渴🤟

2024-07-31