2019-04-21
爽爽好出名 难得入元朗就试吓🤤🏠去到都要等五张枱 不过都好快入得 最赞系今日咁热 本身好惊食汤面会出哂汁 佢冷气好够劲 食汤面啱啱好👍🏻🐣🍜醉鸡我哋分别叫咗冰鲜同新鲜鸡 口感当然有分别 新鲜鸡就滑啲 不过两种都好入味 仲有每份都有三旧鸡肾 劲爽口 大赞🐣💦不过最正都系啲醉鸡汁 我系配河粉食 个清汤就真系好清 所以我就每啖河粉都加醉鸡汁食 劲好食👏🏻👏🏻👏🏻🍜捞面 系普通蚝油 因为系碱水面,面质都好弹牙,不过可能预先放左落盒度既关系,食个阵要先花时间整返散佢。不过整体来说,捞面都几特别🐖猪扒 本身佢系煎既 放耐左之后就冇咁好食,但佢个猪扒本身都拣啲厚既猪扒,食落都补救左唔少,味道亦都唔会抢左个面同醉鸡既味道,所以都可以一试
🐣🍜醉鸡