餐厅: 百份百餐廳 (明德商場)
资讯:

餐厅: 百份百餐廳 (明德商場)
资讯:

2022-03-03 577 浏览
最近经常出入医院 因为医院系无饭堂 所以唯有去这条村解决 相信因为这个原因 这条村都应该多生客 其实之前经常都会嚟这条村解决早餐 但都系光顾瑞士咖啡室 但最近这间茶记都结了唯有试吓其他食店解决早餐问题 唔系因为这个机会 我又真系唔会试到这个早餐这个蕃茄肉碎汤通粉很好味😋佢哋应该用咗大量茄膏 虽然这样应该唔太健康 但真系令这个汤通好鲜 其实佢哋可以转唔同面款 但我都系觉得通粉最夹 份量都算大份 早餐就一定够 如果唔够都可以加钱叫多块多士 不过我就唔太建议 价钱:$30 包一杯热饮 奶茶 我觉得出品正常千万不要点好立克 我试过唔知咩原因搅唔匀的唔知系啲粉放太久 还是水唔够热 好唔讨好职员姐姐都算有礼 虽然做事唔算快手 但都会礼貌地叫你等等 慢慢地拎你想要嘅嘢和出餐 老实讲我只会点这个餐 因为我发觉其他餐其实都好普通 但价钱比一般茶记都高
唔系因为这个机会 我又真系唔会试到这个早餐
蕃茄肉碎汤通粉

价钱:$30 包一杯热饮 奶茶 我觉得出品正常
千万不要点好立克 我试过唔知咩原因搅唔匀的
唔知系啲粉放太久 还是水唔够热 好唔讨好
2022-01-25
$30 (早餐)
蕃茄肉碎汤通粉