餐厅: 小魚兒 (金馬大廈)
资讯:

2020-10-28 92 浏览
经openrice book咗 鲜九叶花椒BB豆花-江团鱼($20),门市会收翻原价加一。条鱼好大条,配料方面有少少青瓜,豆腐,芽菜,木耳,宽粉,芫荽。呢条鱼比起鲈鱼少骨好多,加上肉质都好鲜嫩,系有啲弹牙,我觉得好好味。同埋员工都好细心,帮我哋切开左条鱼同稍为起咗啲骨。个汤底系极之浓郁,甚至觉得其实太重味,不过食烤鱼就系要够重口味哈哈。安格斯肥牛($108),呢个原价好似要二百几蚊。呢间餐厅都几体贴,whatsapp我提醒我既booking,然后同我讲安格斯肥牛做紧优惠,可以预留,见平咗咁多就留咗一份,真系几重牛味,用呢个烤鱼汤底渌既话辣辣地几好食。金菇就正常一碟,冇乜特别。呢个鱼皮就炸得香口,但系相当之咸。最后仲叫咗个出前一丁,连埋个麻辣汤底汁渌,最后饱到捧住个肚走。呢个$20订座优惠相当之抵,同埋呢间餐厅嘅职员都相当细心,又喺Booking之前专登WhatsApp提你仲同你讲定有咩优惠,去到餐厅又会主动帮你切鱼,教你点食,总括嚟讲值得推介。
鲜九叶花椒BB豆花-江团鱼

安格斯肥牛

金菇

金菇就正常一碟,冇乜特别。
炸鱼皮

呢个鱼皮就炸得香口,但系相当之咸。
2020-10-28
用餐优惠