2020-02-24 552 浏览
蒜呢家野真系唔系个个接受到,但偏偏钟意食既人又真系碟碟菜有都得架😆😂Momo同Boo都算食得几重口味🤢大葱大蒜都岩😂就去左Mad for Garlic食佢个lunch set🤗我地分别叫左蒜香卡邦尼意粉set🍝($118)同埋8’ Garlic Snowing Pizza set🍕 ($148) 套餐包汤/沙律🥗、饮品🍹、甜品🍰当日餐汤系兰度豆汤🥣,Google完先知原来系中东汤🧐,每啖都系好多好多小扁豆,Momo就话觉得好似食紧红豆沙咁😂😂 沙律🥗就正正常常啦,除左佢落左啲生磨菇🙈口感有啲奇怪,唔系个个接受到😂Main Course 既蒜香卡邦尼意粉个汁够入味,意粉硬度适中👌🏻👌🏻 个人觉得个Pizza 🍕比较特别🙆🏻‍♀️上枱时会系你面前落芝士丝🧀,做到snowing❄️既效果🤗 Pizza底又薄又脆,材料有虾🦐菠萝🍍同埋好多好多炸蒜片🥰🥰🥰,特别得黎都几好食😆甜品就有两款细cake,一件系cheese cake同一件冻饼,都系无蒜既🤪Momo好钟意食个cheese cake😍大份d都食得落呀😋