2014-06-25 1406 浏览
迟黎既食评 本身对印度食物无咩感觉, 但系因为男友好钟意食辣野, 再加上佢住中西区, 所以拣左呢间!因为觉得真系几好食, 就算迟左都想分享下~免费小食 (6/10):薄脆无咩特别, 反而响底果两块炸物就好好味!绿色果碟好似薄荷酱之类...有少少奇怪红色既甜酸又有少少辣, 非常惹味~印式烩羊肉 (左) (6/10):对我黎讲已经算几辣 (本人平日偶然先食辣), 羊肉都唔少, 送饭应该唔错~芝士烤饼 (右上) (5/10):芝士味唔够浓...不过用黎点咖哩都算系完成佢既任务 XDDDD青瓜乳酪 (右下) (6/10):呢碟未必人人都钟意, 但系真系好解到辣, 应该有加蛋白(?), 同埋偏酸巴辣鸡 (7/10):未食之前男友已经警告我系"好辣", 食完之后我感觉系"辣到阿妈都唔认得得得得得得得"(所以餐牌上所有VINDALOO既菜式都系3条辣椒, 真系无呃人!!)果种辣系食完之后, 慢慢渗出黎每食一啖都要食少少青瓜乳酪!! XDDDDDPARATHA点落去食真系好正~千层饼 (8/10):呢D咁基本既野好难有错既~~芒果酸奶 (8/10):好甜而且好浓!总体上食物:比起重庆大厦里面既餐厅,
迟黎既食评

因为觉得真系几好食, 就算迟左都想分享下~
Free starter
免费小食 (6/10):
薄脆无咩特别, 反而响底果两块炸物就好好味!
绿色果碟好似薄荷酱之类...有少少奇怪
红色既甜酸又有少少辣, 非常惹味~
Rogan Josh + Cheese Nan+ Cucumber raita

印式烩羊肉 (左) (6/10):

芝士烤饼 (右上) (5/10):

青瓜乳酪 (右下) (6/10):
Chicken Vindaloo
巴辣鸡 (7/10):
果种辣系食完之后, 慢慢渗出黎
每食一啖都要食少少青瓜乳酪!! XDDDDD
PARATHA点落去食真系好正~
Paratha
千层饼 (8/10):
呢D咁基本既野好难有错既~~
Mango Lassi
芒果酸奶 (8/10):
好甜而且好浓!

总体上
食物:
比起重庆大厦里面既餐厅, 呢度更有水准, 而且价钱亦算合理, 唔似重庆里面酱汁比肉/蔬菜多好多
服务:
侍应几有礼貌, 基本上都系以英文交谈
环境:
人流唔算太多, 都算静而且唔赶客, 应该可以坐一段时间倾下计!
2014-03-01
Free starter