2023-08-22
好少黎重庆大厦食饭 今日黎到Paul's Kitchen 试下非洲菜Deep Fried Tilapia ($158) 炸得好香,好干身,一D都唔油!入面的鱼肉十分嫩,搭配个Sauce 好Fresh。个Sauce系辣椒汁带D番茄,酸酸地,但真系几辣下!Mrs. Paul Braised Ox Tail ($170)入面的牛有牛尾加牛腱,Ox Tail比较淋同无禁骚,牛腱比较硬同骚得有D似羊禁😵💫 我自己本身麻麻地骚味,钟意的朋友可以一战!个汁底好重胡椒味,单食就有D呛口,加埋Naan就啱啱好!Naan (+$45 as side)有其他Side拣,例如饭之类,拣Naan因为见到人地食好吸引!个Naan考得好外脆内软,蒜蓉味啱啱好,唔会太多抢Focus,用来点汁食一绝!铺头位于一楼,要行楼梯。未入重庆大厦门口已经好多印度人先生Sell餐厅,但佢地好好人的,只要话佢地听Book左Paul‘s Kitchen佢地会带路,好有爱!
Deep Fried Tilapia ($158)
个汁底好重胡椒味,单食就有D呛口,加埋Naan就啱啱好!
Naan (+$45 as side)