▫️唔讲唔知,原来兰桂芳昔日嘅clubbing已经左做重庆火锅店😳 呢间火锅店装修门面好有气派,而且仲大有来头~系传承89年嘅重庆老字号😎 仲可以包厢一路唱k一路打边炉,宴客聚会一流👍🏻▫️今次试试午市双人餐,汤底拣左玉玺鸳鸯锅,一边系红汤微辣,系好正宗愈煲愈辣嘅麻辣汤🌶️ 另一边系猪肚鸡好滋补😋▫️重庆小吃组合有脆麻花、蚕豆、云片糕,系好传统嘅重庆小食好特别~▫️好值得一提嘅系餐厅超贴心,每人会先俾一块面包,用黎索油🤣 我都系第一次试呢种食法😆▫️肉类方面首先有新西兰羊肉卷,色泽几靓,羊味偏重比较适合钟意食羊嘅朋友🐏 特色三拼有黄喉、毛肚、鹅肠,吸晒麻辣汁而且好爽脆~ 午餐肉都几多肉粒,渌完好软淋🐷 贡丸多汁弹牙好好食👍🏻▫️菜类有菌菇拼盘,摆盘好靓🍄 仲有茼蒿菜,翠绿新鲜🥬▫️最后仲送红糖冰粉,加左山楂粒、提子干同黑糖,口感丰富又爽甜,一个好满足嘅结尾🥰✨ 价钱参考午市双人餐 $1132转猪肚鸡锅 +$38

▫️菜类有菌菇拼盘,摆盘好靓🍄 仲有茼蒿菜,翠绿新鲜🥬

✨ 价钱参考
午市双人餐 $1132