2022-01-17 239 浏览
识我嘅人都知我无辣不欢,特别系重庆火锅,今次就同朋友去试九龙塘又一城首间香港直营店与Gaia Group合作嘅《刘一手重庆火锅》、原来传系重庆火锅十大品牌之一,环境宽敞舒适,最特别系有京剧面谱🎭🎭图案做墙纸、好有特色💯💯🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥今次试佢地午市($228一位再加一)90分钟任食超值任点火锅套餐❣️汤底❣️鸳鸯锅~~山珍杂菌锅+招牌一手辣方麻辣红油汤底,杂菌锅好足料,汤底鲜甜,麻辣汤底好浓郁好香,越食越辣,不过辣得过瘾,岩哂我口味😋😋套餐选择够多👇🏻👇🏻📌雪花梅头片📌美国三角肥牛📌美国牛肩夹心所以材料都好新鲜。入口即溶。另外加埋牛栢叶、芋丝、鱼皮饺、墨丸、芝士肠、午餐肉、鱼腐,配搭麻辣汤底简直直系perfect match..吸哂汤底辣味,超级正,令我一次又一次追加嘅系佢地嘅鸭血、大推👍🏻👍🏻最后精选海鲜新鲜到只虾都仲郁紧,而每枱佢地都有一樽自家品牌香油。呢间真心唔错,下次会再Encore📍刘一手重庆火锅@liuyishouhotpot.hk地址: 九龙塘达之路80号又一城UG楼37-38号舖

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

❣️汤底❣️

套餐选择够多👇🏻👇🏻
📌雪花梅头片
📌美国三角肥牛
📌美国牛肩夹心
所以材料都好新鲜。入口即溶。

呢间真心唔错,下次会再Encore

📍刘一手重庆火锅
@liuyishouhotpot.hk