好耐冇去 The Cheesecake Factory 啦,今次嘅用餐感受都好满意👍🏼🎉。🌮 餐前面包有三款,我最钟意嘅系黑糖面包🧉,因佢表面有燕麦🥣,咬一啖,黑糖嘅甜同燕麦嘅香融合得啱啱好😋,即刻好想再食吓一啖💥。🥗 前菜系烧烤风味鸡肉凯撒沙拉🥗,烧烤味嘅鸡肉配埋经典嘅凯撒酱汁,生菜清脆,口感唔错而且开胃😃。🍗 水牛城香辣鸡翼系我最钟意嘅小食👍!可以选择辣酱分开上,呢点好贴心👏。鸡翼香且辣,外酥内嫩😜。🧀 层层烟肉芝士汉堡🍔都好出色😲!层层嘅烟肉同浓郁嘅芝士相融合,配搭嘅蔬菜同酱料都啱啱好,每一口都要有啲满足感😜!🍄 酿蘑菇都算可以,蘑菇入面填满美味嘅馅料,一啖落去,汁水流出嚟💦。🍰 甜品选择繁多,超过 30 款。我哋嗌咗Godiva 朱古力芝士蛋糕同肉桂卷芝士蛋糕味道都 OK😋。🍫Godiva 朱古力芝士蛋糕嘅朱古力味同芝士味搭配得宜,口感细腻。肉桂卷芝士蛋糕嘅肉桂香气独特,同芝士味相得益彰,能带嚟一啲幸福感🥰。由于呢度嘅食物份量都好大碟,所以我哋三个人都全部嗌咗小食。虽则系小食,但亦都令我哋觉得好满足😜。🥰环境温馨,柔和嘅灯光同舒缓嘅音乐,营造出唔错嘅用餐氛围🎶。👩‍🍳服务周到,

👩‍🍳服务周到,令人舒心,上菜速度都好快,体验感佳,系一个聚会必选的地方👍。

水牛城香辣鸡翼
2024-07-12