一直持续光顾的餐厅, 之前搬去尖沙咀,现在又重返九龙塘☺️位于浸会大学的一间西餐厅,识途老马先知好嘢😉餐厅位置距离地铁站有15分钟路程. 搭车大约5分钟就到.今日book咗18:30, 一如以往,唔多客人,大约有4枱客. 主管过嚟招呼,好热情,友善,笑容满面👍专业哋介绍食物同优惠. 可能佢认得我,问我有无带酒,主动提供酒杯. 呢度系免开瓶费㗎👍🤣 上菜前上咗面包,热辣辣,好味!食物拣咗烟三文鱼凯撒沙律,意式冻肉拼芝士拼盘做开胃菜. 菜新鲜👍拼盘👍主菜点咗印度烤鸡,油封鸭脾意大利饭,鸭白汤手打意粉,慢煮鸭胸.印度烤鸡好好味少少辣, 油封鸭腿意大利饭,我觉得都唔错,手打意粉好有gel头,慢煮鸭胸唔会过熟☺️另外你follow佢嘅ig嘅话会松一个伯爵茶布丁,好好味👍埋单每人唔使250蚊,超值😉
一直持续光顾的餐厅, 之前搬去尖沙咀,现在又重返九龙塘☺️
埋单每人唔使250蚊,超值😉
伯爵茶奶冻