招聘中
月薪
$20,800
月薪
2024-01-03 787 浏览
喂!食神迷,揾食揾到中环码头,望见一家咖啡店,决定系到休息下兼倾吓偈。无谂过俾我遇上几款意外好味嘅食物😋,真系值得叹下。首先,啖啖鸡翼真系够晒弹牙,腌得好有层次,微酸嘅蕃茄酱汁咁配啖啖肉,食落真系够晒满足。再嚟个三文治,馅料夹杂咗吞拿鱼同蛋沙律,味道清爽得嚟又有阵阵海味,食落真系唔错。嗱!个Pancake又点少得?厚实之余层次感强,即使无嘢伴都一样香甜过瘾,食落几过瘾够晒实在。饮啲热咖啡配埋,淡淡嘅香浓,大杯够晒抵饮👍。唯独要嗌就系份量问题,真心觉得有啲唔够哂饱,可能大过佢隔篱大家乐少少份量,但都未至于令人开心啲㖞。总括来讲,呢间咖啡店喺食物口感同味道上真系睇得过,环境OK,就系沙田冇分店真系少少遗憾。下次有机会仲会再嚟试下其他嘢,希望唔好话我摆门面啊😉!