2022-03-02
嗌左4样野,1.黑毛猪煲仔饭2.黑松露薯条3.牛舌4.帆立贝卡邦尼1. 几好,但美中不足系冻左个底好多油,建议可以用d放系底长期兴住个煲2. 薯条未解好冻,好重雪味,基本野都未做,酱好差,系出面买樽黑松露返黎自己整分分钟仲好味3. 牛舌好重苏味(唔识打),佢想用d好辣好浓既调味料去盖住但好似唔多成功4. 粒帆立贝啲屎仲未挑出嚟,粒粒都系咁,唔系意外啰埋单𠮶阵食净咗啲嘢, 侍应呢问系咪啲嘢唔好食, 咁我哋诚实答佢啦, 是但同佢讲牛舌好重苏眉, 跟住佢话”d牛舌系咁架啦”,心谂你系咪冇系出面食过冇苏味既牛舌? 都费事同佢讲啲薯条同帆立贝仲有咩问题。结论,唔会再去,问左系咪唔好食,答完仲要串柒柒,咁你不如好问啦,又冇得讲大话既我果阵,d野食剩左你唔信难食你咪自己试下啰,证据系哂你面前🤷♂️。
1.黑毛猪煲仔饭
2.黑松露薯条