2023-08-20 190 浏览
太耐太耐无食放题,朋友话呢间都几高质,而且位置又方便,于是乎就黎尝试吓😳餐厅环境好宽敞🐟必食😳鲔·极品大拖罗和中拖罗。油脂分布好平均,入口即化既感觉。🦀松叶蟹脚刺身和海胆,海胆都分澳洲和加拿大🤩每个都新鲜鲜甜😚份量一口一个,更加唔会浪费👏🏻蟹脚好粗身,淡淡肉👍🏽🍣极致火炙寿司,件件都好好味,烧过嘅刺身更加有油脂感😋🍲另外仲有红烧汁煮鲍鱼,鲍鱼爽滑👍🏽养颜既御品鲍汁配花胶。🦀熟食除咗自助区内自由选择,最特别系有避风塘炒蟹😳你谂到既都有得食🐔芝麻鸡翼香口👍🏽而且味道岩岩好,唔会话咸或硬🍦黎到甜品竟然仲有Movenpick 同Häagen-Dazs 👏🏻为呢餐画上完美的句号呢间既放题可以食到既野真系超乎我想像😳松叶蟹脚都可以食到🥹刺身、寿司、熟食、炸物、甜品样样都有👍🏽绝对值回票价👏🏻

🍣极致火炙寿司,件件都好好味,烧过嘅刺身更加有油脂感😋

🍲另外仲有红烧汁煮鲍鱼,鲍鱼爽滑👍🏽养颜既御品鲍汁配花胶。

🐔芝麻鸡翼香口👍🏽而且味道岩岩好,唔会话咸或硬

呢间既放题可以食到既野真系超乎我想像😳松叶蟹脚都可以食到🥹刺身寿司、熟食、炸物、甜品样样都有👍🏽绝对值回票价👏🏻
2023-08-16
  • 刺身