2011-07-30
返书展识到一大班朋友 返完工 谂住大家食餐饭 因为想揾d坐得耐d既食店就决定去cafe ! 有朋友提议去Ease House Cafe 咁我地其他人都冇idea 就决定去呢间喇一去到 睇餐牌 全部都80起 包一杯39蚊野饮 过左补钱我叫左 野荀芝士汁鱼柳意粉 + 棉花朱古力咖啡 同行既朋友叫左焗猪排饭 / 棉花朱古力沙冰 / 有杯唔记得左叫咩小云(打完先记得 有样野唔记得讲) = 佢俾左碗冬瓜汤做餐汤我地 .. 好似唔系好match成个场合 饮中汤食意粉 成件事错晒 黎到既时候我地都o左咀 野饮就等左15分钟就黎 野食就等左45分钟先黎..... 杯野饮都俾我饮左一大半.. 首先俾下comment杯野饮先喇 我地一行11人大家一饮完自己杯野饮 都有弹冇赞 一致讲出 杯野饮系冇味既 真系好淡啰 摆明沟左好多水 仲知好唔掂到野食喇 个女厨师睇落好pro呀!! 佢整既野食 系我全晚觉得最满意 因为佢真系整得好味 我冇试朋友既焗猪 但系都见佢地食晒 咁应该都系okay既 我个餐埋单89 以cafe黎讲 呢个价其实都几贵 因为一般cafe 90蚊已包埋甜品
返完工 谂住大家食餐饭 因为想揾d坐得耐d既食店
就决定去cafe !
一去到 睇餐牌 全部都80起 包一杯39蚊野饮 过左补钱
好似唔系好match成个场合 饮中汤食意粉 成件事错晒
黎到既时候我地都o左咀
野饮就等左15分钟就黎 野食就等左45分钟先黎.....
杯野饮都俾我饮左一大半..
首先俾下comment杯野饮先喇 我地一行11人
大家一饮完自己杯野饮 都有弹冇赞 一致讲出 杯野饮系冇味既
真系好淡啰 摆明沟左好多水 仲知好唔掂
到野食喇 个女厨师睇落好pro呀!!
佢整既野食 系我全晚觉得最满意 因为佢真系整得好味
我冇试朋友既焗猪 但系都见佢地食晒 咁应该都系okay既
我个餐埋单89 以cafe黎讲 呢个价其实都几贵
因为一般cafe 90蚊已包埋甜品
老板如果有心搞cafe就真系要认真谂下野饮既问题
讲真 我坐咁耐 杯野饮系唔够饮既 但系你杯野饮又咁难饮..
我点会再哎多杯