2013-06-24
本想打电话去订位, 但唔通, 所以去到等. 点知一等就好耐, 仲要系无飞? 佢就咁MARK底你几多人就当系MARK左, 好无安全感. 系咁追要等几耐, 仲有几多张枱, 只系知我地前一张系咩人等紧… 等我地谂住放弃食其他野时, 佢终于话下一张到我地. 最后仲有张纸仔俾我地, 叫我地唔好上住, 叫先上~守得云开见月明, 终于等到~上左两层, 原来上面几阔落, 四个人叫左云英鸡, 4只椒盐濑尿虾, 豉椒炒蛏子, 墨鱼饼, 窝贴鲜虾小棠菜.鸡我觉得普通左D, 无话真系特别嫩, SOSO.必食椒盐濑尿虾! 好味! 大只就唔系好大只, 但胜在肉多, 鲜甜, 加埋YIP得好, 唔太咸, 非常滋味, 系咁啜只虾~~墨鱼饼好正, 用料十足, 加上爽口弹牙, 外皮又炸得唔太油, 好味!窝贴鲜虾小棠菜, 本身以为系小棠菜上面有D虾, 结果大错特错, 系窝贴咁既样炸左里面有虾肉同小棠菜, 卖相出人以表, 炸得脆, 肉都弹, 但唔系好食得出虾味.豉椒炒蛏子豉椒味普通, 但系弹牙.食左濑尿虾大家都觉得等系值回票价~ 可惜没有糖水, 因为送完了.今餐推介必食: 椒盐濑尿虾, 墨鱼饼~
守得云开见月明, 终于等到~
上左两层, 原来上面几阔落, 四个人叫左云英鸡, 4只椒盐濑尿虾, 豉椒炒蛏子, 墨鱼饼, 窝贴鲜虾小棠菜. 鸡我觉得普通左D, 无话真系特别嫩, SOSO. 必食椒盐濑尿虾! 好味! 大只就唔系好大只, 但胜在肉多, 鲜甜, 加埋YIP得好, 唔太咸, 非常滋味, 系咁啜只虾~~ 墨鱼饼好正, 用料十足, 加上爽口弹牙, 外皮又炸得唔太油, 好味! 窝贴鲜虾小棠菜, 本身以为系小棠菜上面有D虾, 结果大错特错, 系窝贴咁既样炸左里面有虾肉同小棠菜, 卖相出人以表, 炸得脆, 肉都弹, 但唔系好食得出虾味. 豉椒炒蛏子豉椒味普通, 但系弹牙.
今餐推介必食: 椒盐濑尿虾, 墨鱼饼~