2023-07-02
见哩间新出左烤鱼就试下,点知坚正❣汤底好好味仲有得一次过食两款口味,环境又好坐有海景位添!咕噜咕噜元气九宫格有干冰效果系有睇头d😆肉冻,麻辣猪耳,蒜香鸡翼尖等等,每款都唔同口味,岩哂我哩d贪心乜都想食两啖既人🤣不能错过既鸳鸯汤底!!🍍金波罗酸辣味🍍 😈魔鬼地狱味😈🍍同平时食既酸辣口味好唔同,因为用左新鲜菠萝,入口味道香甜带有清新感觉。😈魔鬼味就用左几款唔同种类既辣椒,好香浓既辣味有层次唔系死辣,辣得过瘾🌶海鲈鱼啖啖肉🐟表面本身煎香左再沾埋汤汁更滋味😋条鱼新鲜唔会一夹就散,两边汤都食到鱼骨都啜埋🤣例牌仲有d莲藕莴笋芽菜咁✔🦑三国演义 - 墨鱼三色滑🦑未见过有唔同口味既墨鱼滑,分别系南瓜,菠菜同原味,口感爽爽地又弹弹地几得意。🥩雪花肥牛卷🥩肥牛口感柔软,两边汤底带出唔同风味既牛香,一样咁好味,打和!!!!🍹自柑堕落🍹🍹藕遇热情凤梨🍹史上最抵饮,$48咋巨型特饮1.3公升😱主要用水果做底,走清新路线好似柠檬,菠萝,百香果等等既水果,所以酸酸甜甜好refreshing好解辣❣重点系咁大杯唔洗懢系咁啜都得😆🍨咕噜咕噜围炉肆甜🍨川菜甜品必食冰粉,哩个卖相超靓,食用花,爆珠加埋干冰效果一定系相机食先
咕噜咕噜元气九宫格
不能错过既鸳鸯汤底!!
🍍金波罗酸辣味🍍 😈魔鬼地狱味😈
🦑三国演义 - 墨鱼三色滑🦑
🥩雪花肥牛卷🥩
🍹自柑堕落🍹
🍹藕遇热情凤梨🍹
🍨咕噜咕噜围炉肆甜🍨
川菜甜品必食冰粉,哩个卖相超靓,食用花,爆珠加埋干冰效果一定系相机食先📸
桂花冰粉入口透心凉🌬🌬🌬配有红糖糍粑同埋龙须糖,大满足😍