2023-04-23
🍜台式麻辣半筋半牛肉拌面拌面面质弹牙 好好食 再加埋有小小微辣🤤半筋半肉都劲正 牛肉的Q弹(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)配 ▫️芋圆仙草豆花▫️柚子蜜茶🍖追加小食▫️台式烤香肠(1条)烤香肠已经切好一片片 再配上蒜片🤤一定要一口香胶一口蒜 呢个食法先够地道!▫️金黄盐酥鸡新鲜滚热辣 再加上九层塔去炸 香!▫️红油炒手🍤樱花虾花枝饼啖啖花枝肉 弹牙弹牙~🍍原个金钻凤梨爱玉冰$88被原个凤梨冰吸入店的我🍍!终于到全餐饭重头戏 入面有五层 凤梨忌廉 +片片凤梨肉 +爱玉+片片凤梨肉🤤仲有炼奶同酸梅粉可以沾💓🍓草莓樱姬+2有可食用饮管 有劲香既士多啤梨味🍓系用米做既 所以食左都唔怕 有gimmicky 又环保♻️杯沙冰樱花味好出 清香清香同🍓都好夹🌸🐿🍃原个金钻凤梨爱玉冰 必叫的!算是期间限定🧊整体食物都唔算 座位阔落 行街行到攰入去一流👍🏻
🍜台式麻辣半筋半牛肉拌面
配
▫️芋圆仙草豆花
▫️柚子蜜茶
🍖追加小食
▫️台式烤香肠[自家制](1条)
▫️金黄盐酥鸡
新鲜滚热辣 再加上九层塔去炸 香!
▫️红油炒手
🍤樱花虾花枝饼
啖啖花枝肉 弹牙弹牙~
🍍原个金钻凤梨爱玉冰$88
🍓草莓樱姬