2017-02-10 806 浏览
除左放假只要翻工日日都来,因为金翠是价廉物美,价钱停留于我读书年代!三十二蚊有一个午餐依家去边度揾!餐汤罗宋汤十分足料,带有少少酸辣,偏甜!今日食河粉,豉汁好有味,肉又好多好霖,最特别系河粉,非出面用的炒河又粗又厚,系用汤河炒,幼d滑d,好入味!能令我日日如是都来,除左食物质数高,最重要系呢度有人情味,呢度老板员工打成一片,对d客人有讲有笑,对熟客口味清楚,未出口己记得要咩,多饭少饭也可,令人有一家人的感觉,平时午餐好多人排队架夜晚好少食,眼见有人话服务态度差,我又唔系好想信啦,不过知道呢度系会急d,无非都系薄利多消做多d生意,收咁平价钱自会明白人地需要,系呢度食野听最多一定系笑声,自觉服务态度一流,不过明白同行如敌国,实有呢d野,见他们全家人落力工作,作为香港人一定会支持呢d小店,希望多d呢种店出现啦!加油努力
三十二蚊有一个午餐依家去边度揾!

餐汤罗宋汤十分足料,带有少少酸辣,偏甜!

2017-02-07