2024-03-09
平时放工时间经过见到呢间Kchef好多人买外卖。今次嚟开屯门市广场突意买返个炸鸡外卖返屋企慢慢叹,食完一次觉得好有惊喜。Menu好多韩食选择,韩式炸鸡都有好多味道拣😍。我拣咗黄金蜜糖炸鸡(无骨)全只 $188,韩国餐肉紫菜饭卷 $48,韩式炒粉丝盖饭$59。外卖唔使等好耐。金色闪闪外卖袋好吸睛,好靓兼及好保温。行路搭车大约20分钟拎到返屋企食物仍然系温热㗎👍。拆开炸鸡外卖盒,原来份量都好多呀!够一家几口食。无骨炸鸡食嘅时候方便啲,鸡肉嫩滑啖啖肉。炸粉厚度都适中。蜜糖加黄芥末酱,甜甜哋好惹味。韩国餐肉紫菜饭卷,份量也好足料。食起上嚟好丰富,好有层次感。很够饱肚。韩式炒粉丝盖饭,上层都好多块牛肉洋葱,红萝卜丝同炒粉丝,下层系饭。炒粉丝几好食,咸咸哋炒得好香。整体份量好够几个人食。好味又抵食。总消费 $295.00
整体份量好够几个人食。好味又抵食。
总消费 $295.00