2022-08-30
🇭🇰Dood Bottega Gelateria·呢间我之前见到果籽推介已经好想食㗎啦 不过平时真系少啲机会去musea 所以一路都无试过🫢🫢个次下奏喺尖沙咀无咩嘢做 就专登嚟咗食啦 不过依家疫情嘅关系佢不设试食 我自己觉得好似冇咁开心 始终佢偏贵少少 如果嗌左自己唔钟意既味会好伤心🙊😂😂所以我系睇左好多人既review最后先拣左呢两个味😈·golden sesame $59 l france valrhona 100% mandagascar chocolate $79佢呢度系逐球计钱既 买两球有得平$20 三球有得平$50 所以其实买三球系抵啲嘅 不过因为我地惊食唔晒 所以最后都系买咗两球😎😎佢个金芝麻真系超级浓 而且因为佢系金芝麻 佢系比messina个黑芝麻更加香 食落更有层次 而且佢个gelato质地都做得好好🤤🤤之后佢个朱古力都好浓 而且唔会话太甜 沟埋芝麻一齐嚟食超夹 不过呢个味就冇芝麻𠮶个咁有惊喜🍫题外话佢呢度个cone系唔算好脆个种黎既 所以大家嗌翻cup可能开心啲🍦🤣🤣·#rbyeat#rby甜品饮品#rby尖沙咀·📍尖沙咀梳士巴利道18号K11 MuseaB2层B
#rbyeat
#rby甜品饮品
#rby尖沙咀
📍尖沙咀梳士巴利道18号K11 MuseaB2层B201-23号舖