2020-07-04
💛水门鸡饭·呢间一路都听过佢 但系从来都无食过 难得个次我地本身睇个间餐厅无开 我地就终于去左试🤭🤭·泰式香辣捞金边粉 $52呢个我见到menu已经觉得好吸引 超想食 所以就算我难朋友唔食牛我都忍唔住嗌左🙊🙊佢真系超级惹味 不过我觉得有D辣 要系咁饮野 但系个辣系好味个种辣🤤🤤佢D牛丸阿牛肉个D都几好味 几弹牙 唔错唔错😙美中不足系佢配个个蝶豆花茶特饮实在太甜腻腻啦 我真系唔系好识欣赏 所以我最后仲加左一支水🤣·水门鸡饭 $52呢个相对黎讲就无咁出色啦我觉得 佢个鸡都滑既 但系唔算好嫩 而且个皮好似无洗得好干净咁🙊我自己好似都系中意海南鸡饭多D🤣🤣🤣·#rbyeat#rby东南亚菜#rby💛#rby尖沙咀 #rby大埔 #rby元朗·📍尖沙咀金马伦道18号万勤商业大厦地舖📍大埔汀角路11号地舖📍元朗教育路24-36号百宜楼地下A号舖
泰式香辣捞金边粉 $52
水门鸡饭 $52