<Hong Kong🇭🇰•Admiralty>“咬我唷!黑蒜清汤牛肋条杂谷饭”8号风球收到email要Friday Lunch前开会,一心谂住无机会同朋友食饭,叠埋心水饮汤水😌好在中环去金钟只系一个站,即刻过嚟买饭补汤水🥺转季皮肤开始干,要滋补一下唷!▪️ 黑蒜清汤牛肋条杂谷饭 Lunch set HKD 90黑蒜清汤燘煮牛肋条,牛肋条淡淡黑蒜香,唔会太重口味又几入味。牛肉肉质燘得软身,配上杂饭素谷饭,口感更丰富!旁边仲有两条翠绿青菜同小辣咖喱大大鱼蛋🥳以后想食唔使搭船去长洲唷😌▪️葱油鸡杂谷饭 Lunch set HKD 80葱油鸡唔系得个名!真系劲多葱🤣遮住买啲油鸡😙朋友仔话葱油鸡肉质滑滑,无骨仔,可以大大啖咁食😂赞味道几好!两款煮食咩都唔算重口味,重点系食完唔会口渴😎啱晒我哋钟意好味又要健康嘅女仔💕▪️紫荆奶茶自家制奶茶,味道唔错,如果再少甜就好啦!▪️是日汤品 - 猴头菇萝卜汤清甜润肺,四季饮都Good good😎原来lunch Set都几抵,主食+ 杂谷饭+汤水/饮品 大多HKD 80!!! 可惜只有外卖服务,落雨唯有买返公司食唷!听日要返工啊谂定Lunch食咩味先?
<Hong Kong🇭🇰•Admiralty>
“咬我唷!黑蒜清汤牛肋条杂谷饭”

转季皮肤开始干,要滋补一下唷!

牛肉肉质燘得软身,配上杂饭素谷饭,口感更丰富!

▪️葱油鸡杂谷饭 Lunch set HKD 80

▪️紫荆奶茶
自家制奶茶,味道唔错,如果再少甜就好啦!

▪️是日汤品 - 猴头菇萝卜汤
清甜润肺,四季饮都Good good😎

听日要返工啊谂定Lunch食咩味先?😚
#chantaljj中环