2017-11-12
同frd 子系加连威老道湿平后去帝苑会合其他frd子buffet high tea 😁我地5个大人两小朋友被安排坐近窗口位,正!睇住个靓景食野倾计,人都舒畅啲~对我黎讲,下午茶自助餐食物种类算系咁。串烧~猪&鸡,热热的,好味炸薯角~正常炸鱼~好食,不过油,一件都觉得腻饺子~好味,食左几只鱼饼定虾饼~厚身,啖啖肉,劲好味。谂住之后encore, 不过最后都食吾到,因为太饱了😂芝士火腿多士~即叫即整,食嘅时候芝士仲拉到丝,好味烟三文鱼蛋多士~都系即叫即做,好味泰式无骨凤爪沙律~酸酸甜甜,微辣,好醒神开胃沙律(吾记得叫咩)~有🍎🍇…… 新鲜嘅健康之选班戟~即叫即整。除左原味,仲有绿茶同班兰。班兰味咁特别,就等我试下先。味道好清新,吾会好甜,加埋雪糕一齐食,一流。不过食完呢个已经7成饱白菜仔~食左咁多炸野,系时候要食番啲菜中和下炒饭~见卖相吾错,其实已经有啲饱,但忍吾住试左,无令我失望。蝴蝶酥~正常其他甜品~饱到吾记得影 😂下图呢啲吾系我食,frd 子马拉松式嘅食法真系吾睇得少 😂😂😂 我停晒佢都仲食左两转,一个字~劲!最后,要赞下帮我地即叫即整啲师父仔先。个个都好有礼貌好好笑容。仲有,有个高
对我黎讲,下午茶自助餐食物种类算系咁。
串烧~猪&鸡,热热的,好味
炸薯角~正常
炸鱼~好食,不过油,一件都觉得腻
饺子~好味,食左几只
芝士火腿多士~即叫即整,食嘅时候芝士仲拉到丝,好味
烟三文鱼蛋多士~都系即叫即做,好味
泰式无骨凤爪沙律~酸酸甜甜,微辣,好醒神开胃
沙律(吾记得叫咩)~有🍎🍇…… 新鲜嘅健康之选
白菜仔~食左咁多炸野,系时候要食番啲菜中和下
蝴蝶酥~正常
其他甜品~饱到吾记得影 😂
仲有,有个高高瘦瘦嘅男侍应,服务态度都好好。
反而,有个女侍应,叫佢针水,针到周围都系。
*是次用数码通客户优惠有72折*