🎀铜锣湾。新开张亲民抵食下午茶之选🤞🎀🪄店名* #大鸡食堂🔮地址* 铜锣湾摩理臣山道10号地舖🔮🗾分店地区🗾 没有分店💰价钱$97 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同区推介👉地区搜寻🔍🗾#pickyme_铜锣湾剩系食呢一类👉食物类型搜寻🔍🍜#pickyme_日本菜#pickyme_港式➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐厅环境🎵铜锣湾最近有新开一间新餐厅 同朋友经过就入去试左下午茶 餐厅外表睇落好普通 但入到去又几靓 楼底几高 加上黄灯点缀 气氛好舒服 都系以木凳木台为主 餐厅系半开放式厨房 所以等住食物都可以闻到食物既香味😗🍽️食物质素🍽️餐厅食物以日式及港式为主 岩晒香港人口味 选择都几多种类 话明系鸡扒专门店当然系要必食鸡扒😙如果想平啲就可以好似我地甘试下佢地下午茶 仲可以试下特色刈包😆👀评分💖💖💖💖💖🪄烧鸡扒刈包&台式珍珠奶茶(+$9) $57其实个人系超中意食鸡扒 难得比我见到有刈包 当然要试下拉😎原来刈包系有啲类似馒头甘 都几软熟 夹上餐厅超出名既鸡扒 鸡扒好香口多汁 又够厚身 味道十分不错 建议大家要食得快啲 如果唔系鸡扒汁就流入包 影响质感😉 珍珠奶茶味道不错 如果珍珠
🎀铜锣湾。新开张亲民抵食下午茶之选🤞🎀

🪄店名* #大鸡食堂
🔮地址* 铜锣湾摩理臣山道10号地舖🔮
🗾分店地区🗾 没有分店
💰价钱$97 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🎵餐厅环境🎵

🍽️食物质素🍽️

👀评分💖💖💖💖💖
🪄烧鸡扒刈包&台式珍珠奶茶(+$9) $57
其实个人系超中意食鸡扒 难得比我见到有刈包 当然要试下拉😎原来刈包系有啲类似馒头甘 都几软熟 夹上餐厅超出名既鸡扒 鸡扒好香口多汁 又够厚身 味道十分不错 建议大家要食得快啲 如果唔系鸡扒汁就流入包 影响质感😉 珍珠奶茶味道不错 如果珍珠可以更大粒饱满就更好啦😗

👀评分💖💖💖💖💖
🪄 沙爹肥牛拼炒蛋公仔面&热奶茶 $40
之后再叫左呢个港式沙爹牛蛋面 公仔面整得刚好唔会过软过硬 沙爹牛好浓味 超多酱 炒蛋好滑嫩 蛋味浓郁 配上醇滑热奶茶 价钱好平价😉

(5个💖为最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整体评级⚜️