2021-10-31
享受美食来维持好❤️情继续食餐好~朱古力三次方 $65真系好浓郁😋用咗两种唔同嘅朱古力粉, 未加奶之前,真系好似Churros 点嘅朱古力浆😂加咗奶就似番杯饮得嘅朱古力!奶嘅份量自己调校,仲有两粒朱古力俾你食或加落去~鲁宾三文治 $138好惊喜😍Sourdough好香脆👍🏻馅料方面,12小时安格斯牛肋肉😋😋好软腍好浓牛味,真心正,佢牛嘅份量都好多!仲有劲多芝士、酸瓜,配搭好好味香煎红鲷鱼南瓜意式绘饭配墨鱼汁$238 姐鲷煎到金黄色,鱼皮脆鱼肉嫩滑👍🏻南瓜Risott份量虽然唔多,但胜在味道取胜~面头有一圈圈墨鱼,同个汁呼应番炸薯条 $78 (茄汁、松露蛋黄酱、黑蒜面豉酱)薯条质素同Mirror 代言𠮶间差不多,酱汁系最期待嘅!个人觉得茄汁最好食~法式吐司卖晒!想食嘅下次早啲嚟~呢度另一特式系楼下嘅打卡位~
继续食餐好~
朱古力三次方 $65
鲁宾三文治 $138
炸薯条 $78 (茄汁、松露蛋黄酱、黑蒜面豉酱)
法式吐司卖晒!想食嘅下次早啲嚟~
呢度另一特式系楼下嘅打卡位~