2021-02-04 3124 浏览
位处于铜锣湾一期既Outback steakhouse,邻近地铁站B出口,地点超就脚成一年几无食过,只因晚市价格真系偏高听同事讲午餐set价钱较贴地,一于黎试下Set lunch 有light or heavy selection,任君选择🥯黑糖面包:终于食到心心念念左好耐既黑糖面包!刚上枱既面包热辣辣,外皮微脆,内里超松化,仲有淡淡黑糖香,系怀念既味道呀!听同事讲,outback既牛油系特别滑身既,我自己就因为on diet中,无试~重点重点重点:个包可无限refill既但因为我地都叫左两个main course,食左一条就收手lu白汤(跟餐):超香浓既忌廉白汤,应该落左大量牛油😂🍖猪肋骨条烤得岩岩好,肉质好嫩直身粗薯条炸得香脆,不过略嫌太咸啦,调味好重手温馨提示:左下角小小的伴碟沙律菜好好食,好surprise😆🦐香辣烧虾饭嗯,除左影相时惊艳左一下最大既感想就系:伏中之伏调味为0,饭炒得又油又湿,很难吃~~果断放弃今次撇除难食既烧虾饭,整体黎讲我都愿意相信outback扒类既质素系有保证既,会再黎试下其他套餐~
成一年几无食过,只因晚市价格真系偏高
听同事讲午餐set价钱较贴地,一于黎试下

🥯黑糖面包
终于食到心心念念左好耐既黑糖面包!
重点重点重点:个包可无限refill既

白汤(跟餐):
超香浓既忌廉白汤,应该落左大量牛油😂

🍖猪肋骨条
烤得岩岩好,肉质好嫩
直身粗薯条炸得香脆,不过略嫌太咸啦,调味好重手

🦐香辣烧虾饭
嗯,除左影相时惊艳左一下
最大既感想就系:伏中之伏
调味为0,饭炒得又油又湿,很难吃~~果断放弃