2024-01-23 1422 浏览
`•.¸¸.•´´¯`••._.• 铜锣湾怀旧车仔面必选•._.••`¯´´•.¸¸.•`单拼或双拼 $36三拼 $46四拼 $54铜锣湾荣记一直系小编既首选❤️有时喺港岛区做嘢都特登搭车去铜锣湾排队食😎必食推介猪红猪颈肉鸡翼尖米线 (牛腩汁)👍🏻猪颈肉非常淋又有咬口😋👍🏻鸡翼尖非常入味😋又淋身🤤👍🏻招牌牛腩汁汤底 (必点)超级浓郁浓👅👍🏻超大片滑捋捋猪红 (必点)并非一般食到嘅猪红👅,非常嫩滑,好似豆腐花咁🤤🤤Overall呢间足料老字号系小编最爱餐厅之一🤤无论食过几多车仔面,始终都觉得荣记冇得输😎虽然环境狭窄,每次都要等位,但都冇阻小编山长水远过海食👅小编建议钟意食车仔面嘅,大家一定要去试😋荣记粉面 (铜锣湾)铜锣湾糖街27A号地舖食物: 🌟 🌟 🌟 🌟/5服务: 🌟 🌟 🌟/5 (一如既往,香港嘅旧式餐厅都系有种急速嘅 🤣)价钱: 🌟 🌟 🌟 🌟🌟/5 环境:🌟🌟🌟🌟/5 (环境比较狭窄,人多嘅时候较挤迫)性价比: 🌟 🌟🌟🌟🌟/5 回头率: 🌟 🌟🌟🌟🌟 /5 #ddd铜锣湾揾食
单拼或双拼 $36
三拼 $46
四拼 $54

必食推介
猪红猪颈肉鸡翼尖米线 (牛腩汁)
👍🏻猪颈肉非常淋又有咬口😋
👍🏻鸡翼尖非常入味😋又淋身🤤
👍🏻招牌牛腩汁汤底 (必点)超级浓郁浓👅

Overall

荣记粉面 (铜锣湾)
铜锣湾糖街27A号地舖

食物: 🌟 🌟 🌟 🌟/5
价钱: 🌟 🌟 🌟 🌟🌟/5
环境:🌟🌟🌟🌟/5 (环境比较狭窄,人多嘅时候较挤迫)
性价比: 🌟 🌟🌟🌟🌟/5
回头率: 🌟 🌟🌟🌟🌟 /5