Involtini 订位容易左咗好多,唔知系热潮退却定疫情过后大家去晒旅行既缘故🙈 当日起码有四枱都系庆祝生日,睇嚟大家都book mark左间餐厅😛💕讲返食物,首先叫左海鲜汤,因为打算叫两个前菜,所以净系叫咗一个汤,不过店员都好好将佢分成两份👍🏻好抵赞👏🏻 海鲜汤味道浓郁,唔错唔错,如果大家之后谂住嗌多啲嘢食都建议一个汤两份饮✌🏻前菜叫咗海鲜他他、烤意式香肠海鲜他他只系$188,但份量真系好多好多,入边有蟹肉带子同牛油果,我同朋友一路食都好似食极唔完咁😛意式香肠就普普通通🫣 唔算好特别意粉方面,卡邦尼系其中一个好多人推介嘅菜式,不过我同朋友都觉得太咸,我哋只系食咗一半就食唔到落去🥲反而呢个鲍鱼意粉真系好有惊喜!✨✨无论味道同口感都配合得好好!🤤🤤 鲍鱼好弹牙,意粉配嘅蟹汁都好好食!之后再叫咗甜品,食咁多嘢埋单都系$1000左右✌🏻involtini 绝对系CP值之王

海鲜汤

前菜叫咗海鲜他他、烤意式香肠
意式香肠就普普通通🫣 唔算好特别
海鲜他他