💥今日放工同屋企人出去食饭💥我哋拣咗成日去嘅三希楼❗️𠮶到嘅食物非常好食,仲要价钱唔贵,啱晒我哋😍💥麻辣豆干丝💥开胃菜我地拣左麻辣豆干丝,切得幼细不过口感爽脆,好似食面咁一株株爬入口其实都几爽,虽然我地叫左小辣🌶️但其实一啲都唔辣,唔食得辣既人都一定食得到😂💥招牌烧卖皇💥黎到又点可以唔叫佢哋好出名嘅烧卖,烧卖大大粒,十分足料👏🏽虾肉同猪肉嘅比例啱啱好👍🏽👍🏽咬落去劲多肉汁流出来😋一个字正❗️💥干锅猪大肠💥麻辣既猪大肠,份量十足,肥肠都大块,好有嚼劲😂🤣💥水煮滑牛肉💥我哋选择了少辣,微微的辣度,增添食欲感,牛滑溜细腻,吸尽精华,好正❗️💥木桶即撞豆腐花💥岩哂无乜牙既婆婆食🤣婆婆大赞好似佢细个系香港食既味道😂豆腐花好香豆味,仲非常之滑👏🏽好似山水豆腐花咁好味👍🏽呢间餐厅食过咁多次嘅质素都系咁好❗️值得推荐俾朋友🤩
💥今日放工同屋企人出去食饭💥
💥麻辣豆干丝💥
💥招牌烧卖皇💥
💥干锅猪大肠💥
麻辣既猪大肠,份量十足,肥肠都大块,好有嚼劲😂🤣
💥水煮滑牛肉💥
💥木桶即撞豆腐花💥